Meghan a Harry

Meghan a Harry Zdroj: istock.com

Princ Harry pozve na svatbu svoje bývalé přítelkyně! Co na to Meghan?

Princ Harry plánuje na svou květnovou svatbu pozvat i dvě své bývalé přítelkyně Chelsy Davy a Cressidu Bonas. S oběma prý po rozchodu udržuje přátelské vztahy. Co tomu říká Meghan?

Podle webu Daily Mail se princ Harry rozhodl pozvat na svatbu dvě důležité ženy ze své minulosti. Jsou to jeho bývalé přítelkyně, se kterými od rozchodu udržuje přátelské vztahy a jsou stále součástí jeho života. Meghan prý proti jeho rozhodnutí nic nemá. Na druhou stranu, co jiného jí asi zbývá. Asi nestojí o to, aby o ní všichni tvrdili, že je žárlivá a hysterická.

S Chelsy Davy chodil Harry od roku 2004 až do roku 2011. Za ty roky se střídavě milovali, rozcházeli, nenáviděli a zase scházeli. Když se definitivně rozešli, oba se nechali slyšet, že spolu zažili tolik, že navždy zůstanou přáteli. To potvrzuje i její účast na Harryho svatbě.

S Cressidou Bonas strávil Harry sice "jen" dva roky (2012–2014), ale byl to velmi vážný vztah. Tehdy si veřejnost myslela, že právě ona se stane právoplatnou členkou královské rodiny. Cressida však vztah ukončila, protože nezvládala pozornost médií a povinnosti, které jako oficiální přítelkyně prince Harryho měla. Dalším důvodem byl prý i věkový rozdíl. Harry byl těsně před třicítkou připravený se oženit a usadit, Cressida ve svých 24 letech ještě ne.

Jestli obě bývalé přítelkyně na svatbu přijedou, to je zatím ve hvězdách. Musíme si počkat na sobotu 19. května 2018, kdy si v kapli svatého Jiří na hradě Windsor řeknou Meghan a Harry "ano"! Jedno je ale jisté, bude to velkolepá svatba, kterou bude sledovat celý svět.

Video placeholde

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!