Video placeholde

Kate Middleton oblékla jedny z nejkrásnějších šatů v životě. Souhlasíte?

Kdo si myslel, že Kate Middleton už nemůže vypadat líp, tento týden zjistil, že to pořád jde. Při návštěvě Berlína totiž vévodkyně z Cambridge doslova vyrazila dech červenými šaty s odhalenými rameny. 

Vévodkyně z Cambridge se společně s princem Williamem, princem Georgem a princeznou Charlotte přesunula z Polska do Německa. Královský pár se (tentokrát bez dětí) zúčastnil oslavy narozenin panovnice, která se konala na britské ambasádě v Berlíně. A Kate doslova zářila.

Opět vsadila na značku Alexander McQueen, tentokrát ale změnila styl. Namísto klasických midi šatů s áčkovou nebo pouzdrovou sukní, zvolila červené šifonové maxi šaty s volány a odhalenými rameny. Jednoduché, sexy a romantické! Skvěle k tomu ladil i její nový sestřih a volné vlny s pěšinkou uprostřed.

Kate Middleton v šatech Alexander McQueen
Kate Middleton v šatech Alexander McQueen | Zdroj: Profimedia.cz

Jasně, že Kate to sluší vždycky, většinou ale ve svých modelech působí poněkud upjatě, jak se na vévodkyni z Cambridge sluší. Často si potrpí na perfektně střižené kostýmky nebo nadčasové šaty ve stylu tea dress, které zdůrazňují její štíhlou postavu. Odhalená ramena si doposud dopřála spíše výjimečně a jen na večerních róbách.

V tomto modelu kreativní ředitelky Sarah Burton tak vypadá nezvykle uvolněně, bohémsky a trendy. Uvidíme, jestli je to jen módní experiment, anebo Kate Middleton společně s účesem mění i svůj módní styl.

Milujete styl Kate Middleton? Podívejte se na 20 jejích nejkrásnějších letních šatů.

Jak se vyvíjel styl Kate Middleton? Podívejte se na video:

Video placeholde