...

... Zdroj: iStock.com

Jak přežít karanténu: Relaxujte u skvělých audioknih

Doba, kdy hodně lidí pracuje z domova, si žádá revizi denní rutiny. Nám se osvědčily audioknihy nejen při běžných domácích pracích, ale například i při rehabilitačních procházkách v přírodě. Navíc teď spoustu aplikací nabízí karanténní akce.

1. Terapie sdílením

Terapii sdílením doporučujeme v případě, že se chcete pobavit sarkastickým humorem, který vám ukáže, že nejste jediná, komu život přináší neuvěřitelná story.

https://www.ikiosek.cz/detail/abooks-574006-terapie-sdilenim

2. Loutkář

Pokud máte rádi napětí, audiokniha Loutkář vás strhne. Volné pokračování Hadrového panáka od Davida Coleho se odehrává v Londýně, kde vyšetřovatelé čelí další sérii nezvyklých vražd. Pokud máte rádi thrillery a detektivky například od Jo Nesbøho, pak Loutkářem nebo Hadrovým panákem nebudete zklamaní.

https://www.ikiosek.cz/detail/abooks-573731-loutkarhttps://www.ikiosek.cz/detail/abooks-573737-hadrovy-panak

3. Žena filmového kritika

Žena filmového kritika je audiokniha vydaná z blogových příspěvků na stejně pojmenovanou facebookovou stránku. Sebeironická autorka, která si přeje zůstat v anonymitě, za ně byla nominovaná na prestižní literární cenu Magnesia Litera, vtipně glosuje problémy soužití muže a ženy. Také se v jejích neuvěřitelných historkách najdete?

https://www.ikiosek.cz/detail/abooks-573658-zena-filmoveho-kritika

4. Momentky

Milé povídky o tom, že „štěstí se skládá z okamžiků a to ostatní je život”.

https://www.ikiosek.cz/detail/abooks-574242-momentky

5. Ztracený princ margarín –⁠ něco pro děti

Nedokončený příběh Marka Twaina přečkal ukrytý v archivu desítky let, dokud jej neodhalil a nedopsal Philip Stead. Knižní vydání znovuobjeveného rukopisu je v Twainově vlasti považováno za literární událost roku... Pokud už vám ale děti doma v karanténě lezou po stropě, kromě prince Margarína na https://www.ikiosek.cz/1a1 naleznete spoustu dalších pohádek a navíc v akci 1+1 zdarma.

https://www.ikiosek.cz/detail/abooks-572624-ztraceny-princ-margarin