...

... Zdroj: istock.com

5 tipů, jak strávit Valentýna se svou láskou!

Svátek zamilovaných je pro většinu z nás stále spíše 1. máj než 14. únor. Na druhou stranu, romantických večeří nebo výletů ve dvou není nikdy dost. Máme pro vás 5 tipů, kde Valentýna oslavit. 

Romantická večeře

Láska prochází žaludkem! Proto je romantická večeře ve dvou pravděpodobně nejoblíbenějším způsobem, jak ve dvou oslavit nejen svátky zamilovaných, ale také narozeniny nebo pracovní úspěchy. Večeři si můžete uvařit doma, zapálit svíčky a užít si tu pravou pohodu. Jenže ta je většinou narušená tím, že jste předtím musela strávit dvě hodiny v zástěře u plotny. Mnohem příjemnější je vyrazit do restaurace, kde jedinou vaší povinností bude výběr toho správného jídla a vína.

Tip: Soutěžte s námi o romantickou večeři ve dvou v luxusní pražské restauraci Bianco e Nero.

Více informací o soutěži najdete ZDE!

Relax ve wellnessu

Pokud toužíte po pořádném odpočinku, naplánujte si se svou drahou polovičkou hýčkání, na které ještě dlouho nezapomenete. Objednejte se třeba na relaxační masáž ve dvou nebo si rezervujte privátní vířivku, kde vám rovnou připraví i láhev šampaňského. Užijete si romantiku a zároveň si maximálně odpočinete!

Za kulturou

Ruku na srdce, jak je to dlouho, co jste naposledy byli společně v kině? Nebo v divadle? Takové zážitky jsou pro vztah také důležité, a tak je třeba si je pravidelně dopřávat. Kupte si lístky do kina, rezervujte si dvojsedačku pro páry (můžete se držet za ruce, aniž by vám překážela opěrka) a cestou domů si ještě udělejte procházku. Na té vám bude možná trochu zima, ale i to má něco do sebe. Doma si ještě můžete užít společnou horkou vanu.

Celodenní výlet

Akční páry, kterým "jen" večeře nebo kino nestačí, si mohou na nadcházející víkend naplánovat výlet. Zajeďte se podívat třeba na zámek, kde na vás dýchne romantika, nebo vyrazte například do Prachovských skal a kochejte se překrásnou zimní krajinou. Valentýn pro vás může být skvělá záminka k tomu konečně někam vyrazit. A pravdou je, že hmotné dárky mnohdy časem omrzí, ale společné zážitky vám zůstanou!

Lyžování

Když oba milujete zimní sporty, není co řešit. Vyrazte v sobotu brzy ráno na hory, prolyžujte celý den a odměňte se dobrým jídlem v horské restauraci. Můžete se ubytovat v pensionu nebo v horské chalupě a po náročném dni si užít i zasloužený relax. Není nic romantičtějšího než praskající dřevo v krbu... i když na sobě zrovna máte tepláky a pletené ponožky!

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!

Zítra vychází netrpělivě očekávaná hra Kingdom Come - Deliverance! Vše, co o ní potřebujete vědět, se dočtete ZDE.