Zleva: jaymiranda.com, girlwithcurves.com a the12ishstyle.com

Zleva: jaymiranda.com, girlwithcurves.com a the12ishstyle.com Zdroj: archiv

Zimní outfity XXL: Inspirujte se u slavných boubelek!

Podívejte se, jak umí nosit svá kila navíc zahraniční blogerky, které si rozhodně aktuální módní trendy nenechají upřít jen kvůli tomu, že se vymykají nějakému ideálu.

Plyšové zimní kožíšky jsou jen pro štíhlé ženy, protože rozšiřují. Pro baculky je ideální barvou jedině černá. Skinny džíny jsou pasé, pokud nemáš super štíhlé a dlouhé nohy. Tak přesně tyhle (a mnohé další) mýty vyvrací zahraniční plus size blogerky, které milují módu a rozhodně se v ní nehodlají omezovat. Jejich perfektně sladěné a radostné outfity mohou být inspirací nejen pro ženy s kily navíc.

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 6

Nicolette Mason

Američanka Nicolette pracuje jako brand manažerka a kreativní konzultantka módních značek. Módní odvětví je jí blízké už roky, protože dříve několik let psala pro prestižní magazíny, jako jsou Marie Claire, Glamour nebo Refinery 29. Jejím osobitým stylem se rozhodně mohou inspirovat nejen ženy s větší velikostí.

Sledující na Instagramu: 194 tisíc

Pokračování 3 / 6

Tanesha Awasthi

Tanesha Awasthi stojí za známým blogem Girl with Curves, který založila už před devíti lety. Jeho účelem je dokázat všem, že vypadat a také se cítit skvěle můžete bez ohledu na váhu, velikost nebo tvar postavy. Najdete zde vše od tipů na stylové kousky, nejlepší rtěnky, ale také třeba rady ohledně mateřství.

Sledující na Instagramu: 494 tisíc

Pokračování 4 / 6

Katie Sturino

Plus size blogerka Katie Sturino má na Instagramu přes půl milionu fanoušků. A není divu, protože její výzva #makemysize, kterou apeluje na módní značky, aby šily oblečení i pro ženy větších velikostí, je velmi populární. Katie navíc fanoušky baví tím, že pod hashtagem #supersizethelook napodobuje outfity slavných žen a snaží se dokázat, že v nich dokáže vypadat stejně dobře. Nechybí tak outfity hvězd, jako jsou Gigi Hadid, Victoria Beckham, a ani módních ikon posledních let – vévodkyně Kate a Meghan. A jak blogerka připomíná, není to o tom porovnávat, komu to sluší více, ale podpořit silnější ženy, aby se nebály podobných kombinací.

Sledující na Instagramu: 546 tisíc

Pokračování 5 / 6

Rochelle Johnson

Spoustu lidí jí prý říkalo, že outfit, který má na sobě, vypadá úžasně, lichotí jejím křivkám, je perfektně sladěný. Tak se v roce 2013 Rochelle rozhodla založit blog Beauticurve, aby mohla co nejvíce lidem ukázat, že si velmi dobře rozumí se svými křivkami a má své tělo ráda. Rochelle ráda porušuje pravidla, takže rozhodně nečekejte outfity v tmavých barvách a dlouhé sukně po kotníky.

Sledující na Instagramu: 297 tisíc

Pokračování 6 / 6

Jay Miranda

Jay Miranda je blogerka, milovnice módy a dvojnásobná maminka, která razí heslo: Styl nemá žádnou velikost. Na jejím blogu najdete kromě inspirativních pestrobarevných outfitů také příspěvky týkající se mateřství. Třeba, jak zabavit děti, které už jsou kvůli opatřením dlouho doma a nudí se.

Sledující na Instagramu: 31 tisíc