Video placeholde

S čím nosit svetr na podzim? 3 outfity, které budou slušet každé z vás!

Svetry jakéhokoliv typu k podzimu i zimě neodmyslitelně patří. A rozhodně už nejsou brány jako povinná funkční vrstva, ale naopak jako stylový kousek, který krásně doplní každý outfit. 

Ať už se jedná o roláky, huňaté pletené svetry nebo elegantní propínací svetříky, především na podzim a v zimě platí, že jich v šatníku není nikdy dost. Nejen, že vás spolehlivě zahřejí, ale také jsou velmi univerzální.

Jeden stejný svetr můžete obléknout k plisované sukni a kozačkám, džínám a teniskám nebo ke společenským kalhotám s lodičkami. Stačí jen zkoušet, kombinovat a nebát se trochu experimentovat.

Je nám jasné, že žádný šatník není nafukovací. Takže jsme vybraly tři typy svetrů, které jsou pro tuto sezónu klíčové. Rozhodně je to svetr s rolákem, který skvěle nahradí šálu, a tak už přes něj můžete jen přehodit otevřený kabátek, koženou nebo klidně džínovou bundu.

Dalším must-have svetrem je oversized s prodlouženou délkou, který můžete libovolně zastrkat do kalhot nebo sukně, nosit jako šaty přes skinny džíny a také se do něj zachumlat na chalupě. A nesmíme zapomenout ani na propínací svetříky, které vypadají skvěle jako součást sportovního i elegantního outfitu.

Tipy na outfity najdete ve videu:

Video placeholde