Seriál Přátelé slaví 25 let

Seriál Přátelé slaví 25 let Zdroj: Profimedia.cz

Seriál Přátelé
2
Fotogalerie

Ralph Lauren navrhl kolekci inspirovanou seriálem Přátelé

Také máte občas pocit, že cokoli, co mají na sobě Rachel nebo Monica v seriálu Přátelé, byste mohla nosit i dnes? Americký návrhář Ralph Lauren to vidí stejně a k 25. výročí seriálu navrhl kolekci inspirovanou oblíbeným seriálem.

Vintage sportovní mikiny i obepnutá basic trika. Kožená saka i kabáty a kozačky ke kolenům. Dlouhé saténové sukně i krátké kostkované mini. Šaty na špagetová ramínka i boyfriend džíny. Styl hrdinek seriálu Přátelé dokonale zapadá i do dnešní doby a outfity Monicy nebo Rachel i dnes plní inspirační nástěnky na Pinterestu (Phoebe byla přece jen trochu moc trhlá a eklektická).

Móda prostupovala seriálem i díky příběhové linii, ve které se Rachel Green postupně vypracovává z asistentky prodeje v obchodním domě Bloomingdales až po nákupčí u Ralpha Laurena. A právě tento americký návrhář, který si v seriálu dokonce střihl i cameo, u příležitosti 25. výročí Přátel navrhl kolekci inspirovanou Rachel a spol. Vizuál ke kolekci nafotil s modelkami a modely v kulisách kavárny Central Perk i známé fontány, před kterou se natáčela znělka. Limitovaná kolekce, která obsahuje nadčasové pánské i dámské kousky, je dostupná na www.ralphlauren.com.

Vizuál k limitované kolekci Friends Ralpha Laurena
Vizuál k limitované kolekci Friends Ralpha Laurena | Zdroj: Ralphlauren.com