Video placeholde

Co nosit ke kozačkám: 3 zimní outfity, které budou slušet každé z vás!

Kozačky jsou neodmyslitelnou součástí našich botníků každou zimu. Ať už jste si zamilovala ty vysoké až nad kolena nebo máte raději černou klasiku s plochou podrážkou, je důležité k nim nosit padnoucí oblečení, abyste si opticky nezkrátila a také nerozšířila siluetu!

Kozačky v černém provedení jsou absolutní klasika. Nosí se jehlové, ale i blokové podpatky, semiš, kůže a také kozačky s nakrabaceným detailem. Kdo si troufne, zazáří také v krokodýlím nebo hadím motivu. Zkrátka, výběr je opravdu široký a vybere si i ta nejnáročnější z nás.

A teď pár pravidel, která je třeba při nošení všech typů kozaček dodržovat. Jedním z největších prohřešků bývají volnější nohavice zastrčené dovnitř, které vytváří nevzhledné sklady. Do kozaček zastrkávejte pouze slim kalhoty, ostatní rozšířené a ideálně zkrácené nohavice noste přes ně.

Důležité je také to, aby vám kozačky opravdu perfekně padly. Nesmí se do nohou zařezávat ani odstávat. Nikdy si nekupujte menší kozačky, které nedopnete. Polorozepnutý zip je obrovský módní přešlap.

A na závěr, pamatujte, že i když jsou kozačky na ploché podrážce, nepatří mezi sportovní obuv. Proto k nim nikdy nenoste outdoorové oblečení v podobě šusťákových bund nebo batohu. Naopak s ležérními kousky, jako jsou džíny, basic tričko a třeba hřejivý vlněný svetr, si rozumí dokonale!

Tipy, s čím nosit kozačky, najdete ve videu:

Video placeholde