...

... Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet

...
..
...
...
5
Fotogalerie

Kšiltovka a batoh - doplňky, bez kterých se letos neobejdete!

S prvními jarními paprsky a přívalem nové energie přichází správný čas i na obměnu našeho šatníku. Po dlouhé zimě si přece každá z nás zaslouží udělat radost. Pokud se ztrácíte v přemíře nových jarních trendů, pořiďte si základní kousky, které využijete po celý rok.  Teď je navíc na nákup ten správný okamžik – ještě dnes a zítra probíhají ve Fashion Arena Prague Outlet speciální akce s dodatečnými slevami na outdoorové a sportovní zboží.

A jaké kousky budou letos in? Kšiltovka a batoh! Doplňky, které se už dávno nenosí jen na sport nebo na výlety. Už totiž povýšily na plnohodnotnou součást našeho šatníku a mají v něm své neodmyslitelné místo.

Batoh je nová kabelka!

V „devadesátkách“ byste se bez něj neobešli. A tuto sezónu vlastně také ne. Řeč je o batohu, který osvěží celý váš outfit. Vyrazit s ním můžete do fitka, kanceláře, ale i třeba na rande. Při jeho výběru máte nekonečnou škálu možností – k mání jsou malé kožené i velké s přezkami. Žhavým trendem jsou batohy barevné. Tady si ale dávejte pozor, aby se batoh se zbytkem oblečení příliš „nebil“. Pokud z domova odcházíte ráno a vracíte se pozdě večer, určitě s sebou potřebujete hodně věcí. Pro tyto případy doporučujeme batoh Hannah (původní cena 2 190 Kč, outletová cena 1 499 Kč). Na pokec s kamarádkou nebo při venčení svého psího miláčka vám postačí menší batoh značky Fox (původní cena 1 169 Kč, outletová cena 858 Kč).

...
... | Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet

Comeback hlásí kšiltovky

Kšiltovka není jen sportovním doplňkem nebo praktickou ochranou proti úpalu, její obliba díky módním návrhářům rok od roku roste. Vypadá skvěle k halence i džínům, ale vzít si ji můžete klidně i k šatům nebo lodičkám. Zkrátka, nemusíte se bát kombinovat zdánlivě nekombinovatelné! Tento doplněk se ve vašem šatníku skutečně zabydlí. Chcete-li si alespoň jeden kousek pořídit, doporučujeme černou kšiltovku značky Rip Curl (původní cena 699 Kč, outletová cena 489 Kč), která bude slušet tmavším typům, nebo modrou značky Fox (původní cena 849 Kč, outletová cena 499 Kč), která rozzáří dámy se světlejší pletí.

...
... | Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet

Fashion Arena Prague Outlet je největší outletové centrum v České republice. Za deset let svého působení se Fashion Arena Prague Outlet stal významným místem nadčasové módy díky své široké nabídce módních značek, vhodnému umístění a doprovodným službám. Na celkové ploše 25 000 m2 zde aktuálně ve 116 obchodních jednotkách naleznete sortiment více než 200 světových i domácích značek a nakoupíte denně o 30 až 70 % výhodněji. http://www.fashion-arena.cz

Kšiltovka a batoh - doplňky, bez kterých se letos neobejdete!

...
... | Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet
...
... | Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet
..
.. | Zdroj: Shutterstock
...
... | Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet
...
... | Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet