Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: instagram.com/deborahlippmann

Zimní manikúra, kterou si zamilujete: Flitry, puntíky i květiny!

Jaké barvy laků na nehty a zdobení ovládnou blížící se zimu? Na rozdíl od podzimních trendů, kterým dominovaly odstíny jako burgundy, břidlicově šedá nebo karamelově hnědá, se teď o slovo hlásí především metalické odstíny, třpyt a všechny odstíny modré. 

1. Zlaté vločky

Nehty zpevněte dvěma vrstvami bezbarvého laku a nakonec ozdobte lakem se zlatými částečkami.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Back to gold flakes to get me through this week ✨✨ Base color 167 Ballerina by @chanel.beauty #workingwithchanel #welovecoco

Příspěvek sdílený Betina R. Goldstein (@betina_goldstein),Lis 7, 2018 v 2:53 PST

2. Flitry

Ideální manikúra pro vánoční večírek nebo silvestrovskou párty. Nejlépe lak s třpytkami vynikne, když ho nanesete na tmavý základ. Elegantní a zároveň nápadnou kombinací je černý podklad a zlaté flitry.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy #manimonday! Ready for Holiday season ahead with this look using #JINsoon Gala from Holiday Encore collection and Obsidian. #nailpolish #beauty #style #loveJINsoon

Příspěvek sdílený JINsoon (@jinsoon),Říj 29, 2018 v 4:17 PDT

3. Zvířecí vzory

Trend odvážných leopardích, tygřích nebo hadích vzorů se promítl nejen do našich šatníků a botníků, ale také do manikúry. Pořiďte si speciální samolepky na nehty, které se jednoduše aplikují a vydrží! Nebo si zkuste tygří vzor nakreslit tenkým štětečkem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tortoise or leopard? // #manimonday @nailthoughts

Příspěvek sdílený Ciara Chase (@ciaraxchase),Lis 19, 2018 v 6:58 PST

4. Všechny odstíny modré

Jestli v nadcházejících zimních měsících bude nějaká barva laku naprosto top, pak je to modrá, a to ve všech odstínech od akvamarínové až po temně modrou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

We love a simple #nailart look for friday! 💙 @nailartbysig used #TileArtToWarmYourHeart and #BlackOnyx to get this look! #OPIObsessed #OPINailArt

Příspěvek sdílený OPI (@opi),Zář 14, 2018 v 9:15 PDT

5. Květiny

Trošku překvapivý motiv, který bychom očekávali spíše na jaře nebo v létě, ale květinový design nehtů je v kurzu právě teď. Stačí jen vsadit na kombinace těch správných barev typických pro zimu (modrá, bílá, červená, lahvově zelená, zlatá,...)

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Deep jewel tones of ruby and purple with gold make up this delicate Japanese blossoms inspired nail art. I used @essie new Winter 2018 Collection #essielove #essiepartner #hearmeaurora #sightsonnightlights #millionmilehues

Příspěvek sdílený Betina R. Goldstein (@betina_goldstein),Lis 2, 2018 v 7:19 PDT

6. Puntíky

Světlé puntíky na tmavém základu, tak to je další z velkých zimních hitů. Pořiďte si na ně speciální kovovou tyčinku s malou bambulkou, pomocí které si zvládnete takovou manikúru vytvořit klidně i sama doma.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Hello autumn. @helloglossy #regram #nails #nailart

Příspěvek sdílený deborah lippmann (@deborahlippmann),Říj 30, 2018 v 5:39 PDT