Blake Lively

Blake Lively Zdroj: profimedia.cz

Tajemství dokonalých vlasů herečky Blake Lively!

Když se řekne „dokonalé plážové vlny“, jako první si rozhodně vybavíme Blake Lively! Její vlasy jsou perfektní ukázkou, jak by to mělo vypadat – pevné, lesklé a přirozeně upravené. Jak docílit stejně krásného účesu? Prozradíme vám její triky. 

Sází na slanou vodu

Blake před lety řekla, že má mnohem krásnější vlasy v Kalifornii, kde se koupe v oceánu, než v New Yorku. A tak si prý dříve i nechávala nosit oceán ve džbánku a oplachovala si s ním vlasy. Alternativou pro nás jsou samozřejmě speciální solné spreje, které pořídíte klidně i v drogérii a fungují spolehlivě, nebo si můžete zkusit „své moře“ vyrobit doma. Smíchejte v misce vodu s mořskou solí a přelijte s ní vlasy po umytí. Může se ovšem stát, že budete mít vlasy slepené nebo příliš vysušené. Spreje jsou tak za nás ideální volbou!

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

Další tipy najdete na dalších stránkách >>

Pokračování 2 / 5

Časté zastřihování

Každé dva měsíce si Blake nechává vlasy lehce zastřihnout. Díky tomu se vždy zbaví křehkých konečků, ještě než začne být poškození viditelné. Kadeřník navíc jejím vlasům dopřeje speciální hydratační masku a na závěr je vyfouká do vysněného objemu. „Na manikúru se také chodí někdy i dvakrát měsíčně, tak proč trochu více času neinvestovat i do vlasů,“ řekla magazínu W Blake.

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

Kartáč s přírodními štětinami

Kartáče s přírodními štětinami jsou velmi šetrné a zároveň se s nimi skvěle tupíruje. Blake nemá žádné příčesky, všechny vlasy jsou její, ale nemá je tolik husté, jak se na první pohled zdá. Za výsledný objem vděčí mimo jiné právě svému speciálnímu kartáči, kterým si spodní část vlasů lehce tupíruje. Přírodní štětiny dodají vašim vlasům také lesk!

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Domácí maska

Tenhle trik prý naučila herečku její maminka. Před mytím vlasů si Blake nanese na délky a konečky obyčejnou majonézu, nechá chvilku působit a poté smyje. Následuje klasické mytí vlasů. Tato domácí maska prý zabraňuje vysušování a také třepení.

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Střídání šamponů

Blake před léty prozradila jednomu módnímu magazínu, že její oblíbenou značkou vlasové kosmetiky je Kérastase. Má prý všechny jejich šampony a ty pravidelně střídá, aby své vlasy nepřesytila jen jedním produktem. Obzvláště si chválí unikátní dvoufázové vlasové sérum pro poškozené vlasy Résistance Sérum Thérapiste, které je prý něco jako La Prairie v oblasti pleťových krémů.

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz