Rozjasňující maska s černou růží Masque Creme a la Rose Noire, Sisley, 3170 Kč

Rozjasňující maska s černou růží Masque Creme a la Rose Noire, Sisley, 3170 Kč Zdroj: archiv firem

...
Antistresový ochranný krém Nicream, SPF 10, SynCare, 478 Kč
Omlazující sérum v kapslích Advanced Ceramide, Elizabeth Arden, 1190 Kč/30 ks, 2350 Kč/60 ks, 3490 Kč/90 ks
Tónovací denní krém BB Cream, odstín Beige, Essenté, 489 Kč
Zjemňující mikropeelingové mléko a tamponky Dermaclear Micro Milk Peel, Dr. Jart+, 880 Kč
11
Fotogalerie

Kosmetické zázraky: Které působí za 5 minut, dva týdny nebo měsíc?

Když změna, tak okamžitá… Přání, které se vám splní možná u kadeřníka nebo v prodejně se stahujícím prádlem, ale v parfumerii? Tam musíte hodně pečlivě vybírat. Jaké efekty lze získat hned a jaké až za nějaký čas? 

Bez čekání

Řeklo by se, že když se skvěle vyspíte, bude podle toho vypadat i vaše pleť. Realita? Většinou na hony vzdálená. Vrátit se pod peřinu také není řešení, ale vrstva BB krému rozhodně ano! Během chvilky sjednotí a projasní tón pokožky a schová přitom i drobné nedokonalosti. Potrpíte-li si výhradně na expresní servis a současně řešíte vzdalující se mládí, doporučujeme zkusit speciální liftingovou péči. Zahalí vás do vypínací mikrovrstvičky, která obličeji ihned navrátí pevnost a zredukuje drobné vrásky. Zároveň umožní hladší „entrée“ pro nanesení make-upu.

Chvilková záležitost

Jakmile z obličeje přestanete pravidelně odklízet odumřelé buňky, čeká vás mdlé období. Vyžádat si ztracenou hebkost přitom neobnáší nic složitějšího, než obroušení nedokonalostí jemnými kyselinami. S podobně hbitým nasazením můžete tváři vrátit harmonicky klidný vzhled (i když tomu tak ve skutečnosti nemusí být). Stačí kontrovat šikovnou péčí s antistresovým účinkem.

Minipauza

Povedené večírky se druhý den bohužel zákonitě nejvíce odrážejí v partiích, kam se upíná veškerá pozornost přítomných – okolo očí. Pomoc je ale naštěstí dostupná a docela promptní. Čtvrthodinka v horizontální poloze s polštářky masky proti známkám únavy a budete zpět ve formě. A když už si půjdete poležet, přidejte vrstvičku rozjasňující masky na zbytek obličeje. Vedle výrazně energizujícího efektu se dočkáte i instantního omlazení.

Zítra vstanu a...

...všechno bude jinak. Obličej zazáří přívětivějším tónem s dokonale zregenerovaným finišem. Jak se to během jediného dne může povést? Tak zaprvé si můžete sjednat společnost – noční péči, která je natolik koncentrovaná, že zmizí stopy po různých nedokonalostech, obnoví a vyhladí povrch pleti. Zadruhé vám oporou může být lichotivý nádech (samo)opálení, který umí po probuzení nečekaně zvednout náladu.

Jako dovolená

Pokud jste nestihla navázat hlubší vztahy s kolagenem, který je zodpovědný za pevnost a pružnost pokožky, je nejvyšší čas to dohnat. Vrásky z jejich teplého hnízdečka totiž jen tak něco nevystrnadí. Ceramidový komplex s dalšími anti-age ingrediencemi si však na tento úkol troufá i v omezeném časovém limitu. A co teprve otevřené a zanesené póry? Těm můžete vyhlásit válku s dvojicí zbraní, která je připravena držet stráž ve dne v noci: zatímco absorbuje nadměrný maz a hydratuje, stahuje zároveň póry.

30 dní

Věděla jste, že v určitém věku začíná buňkám váznout vzájemná komunikace? A jak známo, kde není komunikace, tam se pomalu schyluje k neštěstí ztrátě hutnosti a změnám ve výrazu obličeje. Naštěstí lze tuto nesnáz poměrně elegantně obejít s exkluzivním a super účinným kaviárovým extraktem. Nejenže navrátí pokožce hutnost, ale současně zpevní kontury tváře. Měsíc je ostatně skvělá příležitost i pro rozloučení s pigmentovými skvrnami. Hlavní roli v této hře přebírá kyselina glykolová a aktivní vitamin C, které ve spolupráci docílí jemné exfoliace a sjednocení tónu pleti.