gluláš, ketomix

gluláš, ketomix Zdroj: Ketomix

koktejl
víno
hubnutí, tělo
omeleta
špagety
8
Fotogalerie

Hledá se pět žen, které chtějí zhubnout! Pojďte do toho

Kolegyně z redakce Blesk pro ženy rozjíždějí dietní výzvu, díky níž získá 5 žen dvouměsíční nízkosacharidovou kúru k otestování. Po jejím skončení se mohou rovněžtěšit na možnost focení v ateliéru s profesionálním vizážistou a fotografem.

VÝZVA UKONČENA! Podívejte se na pět vybraných žen, které si vyzkouší dvouměsíční zeštíhlující kúru.

Nejste spokojená se svou postavou, máte chuť se svými nechtěnými kily zatočit? Zapojte se do našeho dvouměsíčního projektu s nízkosacharidovou proteinovou dietou. Pět vybraných žen získá produkty KetoMix na dva měsíce, po skončení kúry s námi účastnice budou sdílet průběh svého hubnutí a nakonec je nalíčí a nafotí profesionálové v našem redakčním ateliéru. Můžete přihlásit nejen sebe, ale i ženy ve svém okolí.

Co vás čeká?

Získáte k otestování produkty české firmy KetoMix na celé dva měsíce. Kompletně sestavený jídelníček obsahuje nízkosacharidové potraviny plné proteinů a dalších potřebných látek pro úpravu tělesné hmotnosti.

Nebudete muset dva měsíce vymýšlet, co si uvařit, a počítat kalorie.

Finální focení v ateliéru za přítomnosti profesionálních vizážistů a fotografů.

Co je ketonová dieta?

Princip ketonové diety spočívá v tom, že si díky speciálně upravenému jídelníčku navodíte stav ketózy, což zjednodušeně řečeno znamená, že tělo začne spalovat tuky místo rychlých cukrů, jejichž přísun mu dietou omezíte.

Podmínky účasti v dietní výzvě:

● Do testování se můžete registrovat, pokud je vám více než 18 let, vyplněním interaktivního formuláře ZDE. Vyplňte požadované údaje ve formuláři, uveďte, proč byste chtěla produkt testovat, o kolik byste chtěla zhubnout, a přidejte svou fotografii. V případě zájmu můžete zaškrtnutím příslušného pole dát souhlas společnosti Opravdové hubnutí s.r.o., která produkt KetoMix vyrábí, se zasíláním nabídek týkajících se jejich produktů.

● Ze zájemkyň o účast v testu vybereme 5 účastnic, které budeme informovat e-mailem. Do testování se můžete připojit do 14 dní od spuštění výzvy (30. 6. 2020) a my v následujících 7 dnech oslovíme vybrané uživatelky.

● V případě, že budete vybrána pro účast v testování, si musíte převzít testovaný produkt a v době testování ho užívat v souladu s instrukcemi výrobce. Začátek a konec testování stanoví redakce bleskprozeny.cz. Každá účastnice testu musí průběžně komunikovat s redakcí, zasílat fotografie (postavy, jídla) a po skončení testu popsat průběh diety a výsledky, kterých dosáhla. Vámi sdělené údaje musí odpovídat skutečnosti.

● Odesláním vyplněného formuláře a odesláním vašich příspěvků a fotografií dáváte souhlas s jejich publikováním na stránce bleskprozeny.cz v rámci testu včetně publikace v materiálech propagujících test a také s možností redakčního krácení a dalších úprav vhodných nebo potřebných za účelem publikace v rámci testu. Současně prohlašujete, že pokud nejste autorkou fotografií vy, máte od autora souhlas k užití fotografií uvedeným způsobem. Informaci o zpracování osobních údajů naleznete zde.

● Po skončení testování se musíte v den stanovený redakcí zúčastnit focení v ateliéru v Praze.

● Před přihlášením se do testování zvažte svůj zdravotní stav, informace o nevhodnosti diety s ohledem na zdravotní stav najdete ZDE.

Ketomix
Ketomix | Zdroj: KetoMix