Doplňte potřebný vitamín D: připravte si mořskou rybu jako šéfkuchař!

Doplňte potřebný vitamín D: připravte si mořskou rybu jako šéfkuchař! Zdroj: booxi.cz

Doplňte potřebný vitamín D: připravte si mořskou rybu jako šéfkuchař!

Rybí maso je bohatým zdrojem živin a tělu prospěšných tuků, jež pozitivně působí na naše zdraví. Vzácný vitamín D musíme stejně jako esenciální kyseliny, hlavně pak omega-3, našemu organismu dodat zvenčí, neboť naše tělo si je neumí vyrobit samo. Spoléhá se proto na náš jídelníček. Proč si ho nezpestřit? Připravte si gurmánský zážitek u sebe doma. Stačí pár kliknutí a nový e-shop boxxi.cz doveze kvalitní mořské ryby, delikatesy, a dokonce i víno až k vašim dveřím.

Odborníci doporučují konzumaci ryb až několikrát týdně. Ty islandské se navíc vyznačují velmi nízkým obsahem těžkých kovů. A právě tento typ ryb najdete u Boxxi. Kromě tradičních druhů jako treska tmavá, treska obecná, arktický losos a tuňák jsou to i ty méně známé a chuťově velmi zajímavé jako okouník, mořský ďas nebo siven severní. Nechybí ani delikatesy v podobně uzeného lososa či halibuta. Ke každé rybě si můžete vybrat také víno z produkce malých tuzemských i zahraničních vinařství, které se k dané rybě chuťově nejlépe hodí.

Nevíte, po čem sáhnout? Inspirujte se na boxxi.cz, kde najdete rady, tipy a triky, jak rybu co nejlépe připravit. Nechybí ani recepty připravené pod dohledem zkušeného šéfkuchaře. Už jste vyzkoušeli třeba uzeného lososa s pečenou zeleninou? Dopřejte si tuto delikatesu častěji, nejen že tělu dodáte bílkoviny, hořčík, selen a vitamíny B a D, navíc si i skvěle pochutnáte. Arktický losos od Boxxi je marinovaný pouze ve směsi soli a cukru a poté uzený studeným kouřem z bukového dřeva. Díky tomu je výsledná chuť jemná, vyvážená a neskutečně lahodná. Nechte si doporučit i vhodné víno a úspěch máte zaručen.

Pro naše čtenářky máme navíc malý dárek: kód na 10% slevu na první objednávku. Navštivte boxxi.cz a dopřejte si gurmánský zážitek i dávku zdraví častěji.

Slevový kód: ZENY, platný do 30.11.2020.

V Praze a okolí je možné doručení až domů nebo osobní vyzvednutí v Boxxi House v Nuslích. Mimopražské objednávky jsou doručovány do Boxxi Pointů k osobnímu vyzvednutí. Jejich síť se postupně rozšiřuje po celé České republice.