Video placeholde

VIDEO: Fotily jsme se zpěvačkou Monikou Bagárovou a těšit se můžete na velkou jarní soutěž!

Při jedinečné příležitosti březnového focení pro časopis Dieta jsme se dozvěděly, že Monika chystá nový videoklip k písni Offline a prozradila nám své dojmy i velká očekávání. Ve videu se podívejte, jak to vypadá, když se sejde maximálně stylový kolektiv profesionálů s krásnou a talentovanou zpěvačkou v roli modelky. A navíc – v článku se dozvíte, jakou pro vás chystáme dubnovou soutěž!

Tenisky v hlavní roli

Dámy, na silonkové scéně se objevily ponožkosilonky, které posouvají nošení tenisek na úplně jiný level. Punčochové kalhoty Sneakerstyle představují kombinaci punčocháčů a ponožek. Perfektně se tak hodí pro jarní outfity. V čem je jejich kouzlo? Zatímco punčochový materiál vám vykouzlí sexy nohy, zesílená bavlněná ťapka udrží vaše chodidla po celý den svěží a v pohodlí. Nosit punčocháče do pohodlných trendy „sneakersek“ nebylo nikdy příjemnější.

...
... | Zdroj: Bellinda

Velká jarní soutěž

Soutěžte s Bellindou na Instagramu. Je to snadné. Vyfoťte se v oblíbené kombinaci tenisek, sukně nebo šatů a sdílejte pod hashtagem #BellindaForYou a #casopisdieta na Instagramu. Soutěž poběží v termínu od 23. 4. do 7. 5. Vyhrát můžete roční předplatné Diety plus Sneakerstyle a Cool silonky od Bellindy.

Nový videoklip k písni Offline