MUDr. Issam Al Awa

MUDr. Issam Al Awa Zdroj: Instagram MUDr. Al Awa

.
2
Fotogalerie

Příběh Daniely: „Nikdo nepozná, že má prsa nejsou pravá“

Jak probíhalo zvětšení prsou? Co bylo nejtěžší při rekonvalescenci a jak se změnil život Daniely po tom, co si splnila sen? Vše o augmentaci prsou z pohledu Daniely. Podle čeho si vybrala MUDr. Issama Al Awu.

Pro plastickou operaci jsem se rozhodla proto, že jsem přišla o svá prsa. Když jsem dospívala, překvapivě mě už ve 13 letech narostla velká prsa. Když jsem začala cvičit, zůstaly mi jen svěšené pytlíky.

.
. | Zdroj: Instagram danielafrankova_coach

Od MUDr. Al Awy jsem chtěla pevná ale přirozená prsa

Nechtěla jsem ani tak velká prsa, ale pevná a přirozená. Určitě mým snem nebyly velké “balony”. Což se mi splnilo. Mám nádherná prsa. Nikdo ani nepozná, že je mám „umělá“. Jsem strašně moc ráda. Pan doktor Issam Al Awa je prostě jednička ve svém oboru a jeho výsledky jsou přirozené a naprosto odpovídají ženským křivkám.

První konzultace mě velmi mile překvapila. Pan doktor se mě hlavně ptal na zdravotní stav a zda cvičím. A jelikož cvičím, tak se rozhodl, dle jeho uvážení, nevkládat implantát pod sval, ale pod žlázu. Doporučil mi speciální odlehčené implantáty. Určitě při takové situaci, kdy se jedná i o mé zdraví, nekoukám na cenu, ale jde mi o to, aby vše dopadlo dobře, tak jak má. Dohodli jsme se na velikosti 290 ml a modelaci přes prsní dvorce.

MUDr. Issam Al Awa
MUDr. Issam Al Awa | Zdroj: Instagram MUDr. Al Awa

Překvapilo mě, jak rychle jsem po zvětšení prsou byla fit

Hned druhý den po operaci jsem normálně chodila a fungovala. Samozřejmě jsem dodržovala pokyny pana doktora. Nosila jsem pooperační prádlo a cvičit jsem začala až, když mi pan doktor dal svolení. Prsa jsou na pohmat měkčí. Jsou nádherně přirozená. Pan doktor nadmíru splnil má očekávání. Muži i ženy z mého okolí mi je chválí, že jsou krásně přirozená.

Při výběru implantátů a operatéra nikdy nešetřete Kvalita zákroku, plastického chirurga a implantátů by měla být vždy na prvním místě a rozhodně se vyplatí nešetřit. Do budoucna nebudete litovat a předejdete tak zbytečným řešením a dalším nákladům na reoperaci. Operaci bych určitě doporučila všem ženám, které si chtějí splnit sen. Pokud chcete krásná, pevná a přirozená prsa, doporučuji pana doktora Issama Al Awu. Dokonce mi na Instagramu píší pánové, že by mi slušela i umělá prsa, takže určitě nic nepoznali. Celý příběh zde.