Cvičení se žebříkem je nezbytností pro tenisty nebo třeba fotbalisty.

Cvičení se žebříkem je nezbytností pro tenisty nebo třeba fotbalisty. Zdroj: iStock.com

Zacvičte si s Andy: Chcete rychlé a sexy nohy? Zkuste žebřík!

Žádný sportovec, který potřebuje silné kotníky a rychlé nohy se bez něj neobejde. Cvičení se žebříkem je perfektní na zahřátí před tréninkem, ale zajistí vám i vypracované a sexy dolní končetiny. Tenistka Andy Hlaváčková vám ukáže svou oblíbenou sestavu.

Začíná jím každý fotbalový nebo třeba i tenisový trénink, ale zkusit ho klidně můžete i vy. Cvičení se žebříkem vám nejen pořádně rozehřeje krev, ale zaručí vám také rychlé, štíhlé a sexy vypracované nohy. A ne, nemusíte kvůli tomu shánět skutečný žebřík. Bohatě postačí, když si ho na zem nakreslíte nebo vyznačíte pomocí provázků. Pak už stačí jen vyzkoušet oblíbenou sestavu Andy Hlaváčkové. Podívejte se na video.

Andrea Sestini Hlaváčková je medailemi ovenčená česká tenistka, sportovní moderátorka, maminka a také jedna z účastnic loňského ročníku StarDance. Ve své on-line škole sportu ukáže, s čím trénují tenisové hvězdy, a provede vás celým tréninkem od rozcvičky přes posilování různých tělesných partií až po pořádné závěrečné protažení.