Ondřej Szollos

Ondřej Szollos Zdroj: Ondřej Szollos

Jaké kabelky ovládnou letošní jaro?

Venku je stále ještě zima, ale už jen pár dnů a začne oficiálně jaro. A my už zkrátka nechceme nosit zimní kabáty v temných barvách a unavené pletené šaty ani o minutu déle. Představujeme vám módní inspiraci na kabelky, které rozzáří váš outfit a jsou prvním malým krůčkem k nové a teplejší sezóně. Tajně také věříme, že fungují jako přivolávači jara.

Nové tvary Netradiční tvary jsou absolutně klíčovým trendem v kabelkách pro jaro/léto 2018. My jsme si oblíbili především nové cross-body kabelky od ikonické značky Calvin Klein z BIBLOO.cz nebo nadčasové kabelky BREE, které podle zakladatelů značky charakterizují tři slova: inovace, kvalita a trvanlivost. Tradiční řemeslné umění je základem kabelek BREE. Jsou minimalistické, přesto však nápadné díky drobným a pečlivě vyladěným detailům. V Čechách si značka Bree teprve vydobývá svoje místo na slunci, ale my věříme, že to nebude moc dlouho trvat.

Ondřej Szollos
Ondřej Szollos | Zdroj: Ondřej Szollos

Pastelové barvy

Když je řeč o barvách, pastelové odstíny zažívají na jaře opět svůj návrat. Protože kdo by nechtěl nosit kabelky v barvách zmrzliny? Největší výhoda je, že je unosíte i v létě k vzdušným šatům nebo bílému kostýmku.

Ondřej Szollos
Ondřej Szollos | Zdroj: Ondřej Szollos

Pytel

80. léta jsou opět v kurzu! Vsaďte proto i na osmdesátkový styl kabelky batohu – pytel. Vejdou se vám do něj všechny nezbytnosti (včetně květin) a můžete ho zkombinovat zkrátka se vším. Naším favoritem jsou jednoznačně novinky od značky Trussardi Jeans z BIBLOO.cz ve veselých barvách jara.

Ondřej Szollos
Ondřej Szollos | Zdroj: Ondřej Szollos

Děkujeme BIBLOO.cz za zapůjčení kabelek.