Maska na vlasy, SynCare, k zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech, 285 Kč/200 ml

Maska na vlasy, SynCare, k zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech, 285 Kč/200 ml Zdroj: archiv firem

Osvěžující sprchový gel s vůní vavřínu kubébového, Tierra Verde, tierraverde.cz, 169 Kč/230 ml
Mlha pro dodání objemu při foukání, Soaring High Volumizing Blowout Mist, My hair. My Canvas, Alterna, alternahair.cz, 810 Kč/148 ml
Letní vůně NARCISO eau de parfum Ambrée, Narciso Ambree, 2490 Kč/50 ml
...
Masazni olej s CBD, Cannor, cannor.cz, 499 Kč/100 ml
7
Fotogalerie

Srpnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Udělejte si v srpnu radost novinkami, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybraly jsme pro vás ty nej!

Sprchový gel s vůní vavřínu, Tierra Verde

Česko-slovenská značka Tierra Verde rozšířila své portfolio o zcela nový sprchový gel a také mýdlo na ruce. Osvěžující sprchový gel s vůní vavřínu kubébového je vyroben na bázi extraktu z mýdlových ořechů a kokosového oleje. Díky optimálnímu PH nenarušuje a nevysušuje pokožku, a je tak naprosto ideálním sprchovým gelem po opalování. Svěží citrusová vůně pak povýší každodenní sprchování na aromaterapeutický zážitek, který zklidní nejen tělo, ale i mysl. A nesmíme zapomenout dodat, že sprchový gel neobsahuje ropné deriváty, syntetické parfemace, barviva, sulfáty ani dráždivé anionaktivní tenzidy.

Osvěžující sprchový gel s vůní vavřínu kubébového, Tierra Verde, tierraverde.cz, 169 Kč/230 ml
Osvěžující sprchový gel s vůní vavřínu kubébového, Tierra Verde, tierraverde.cz, 169 Kč/230 ml | Zdroj: archiv firem

Multifunkční olej Stay Calm, Annabelle Minerals

Multifunkční oleje od Annabelle Minerals jsou na trhu už nějaký ten pátek, ale aktuálně mají zbrusu nové nádoby a obaly, které jsou vyrobené z ekologických a udržitelných materiálů. Oleje jsou baleny ve skleněných lahvičkách a papírových přebalech. Plastovou pumpičku si můžete zakoupit zvlášť a používat ji opakovaně. A teď k samotným olejům. Multifunkční čistě přírodní oleje jsou vhodné pro péči o pleť, tělo i vlasy. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního kokosového, arganového nebo hroznového oleje a také z éterických olejů získaných z tymiánu či citronu. Můžete si vybrat ze tři typů (pro zralou a unavenou pleť, pro suchou a citlivou nebo pro problémovou a mastnou).

Multifunkční olej Stay Calm pro suchou a citlivou pleť, Annabelle Minerals, annabelleminerals.com, 299 Kč/50 ml
Multifunkční olej Stay Calm pro suchou a citlivou pleť, Annabelle Minerals, annabelleminerals.com, 299 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Mlha pro dodání objemu My hair My Canvas, Alterna

Tvůrce luxusních produktů péče o vlasy Alterna představuje novinku v podobě všestranné, veganské vlasové kosmetiky s názvem My hair My Canvas. Tato řada byla vyvinuta tak, aby měla maximální vliv na váš vzhled a minimální dopad na životní prostředí. Neobsahuje povrchově aktivní látky na bázi sulfátů, ftaláty ani umělá barviva a obaly jsou z 50% použitého recyklovaného plastu s otočnými dávkovacími pumpičkami minimalizujícími odpad. Produkty obsahují rostlinný kaviár, výtažek z leknínu, směs kokosového cukru, bílé aktivní uhlí, výtažek z citronové kůry a bambusy nebo třeba olej z opuncie. Zbrusu nová řada obsahuje například šetrný hydratační šampon i kondicionér, exfoliant odstraňující nečistoty z vlasů, sprej zvýrazňující texturu nebo mlhu pro dodání objemu při foukání, která po dobu 72 hodin zajistí ochranu před vlhkostí a teplem až do 232 °C. S těmito přípravky budou vaše vlasy i po létě hydratované, lesklé a pružné!

Mlha pro dodání objemu při foukání, Soaring High Volumizing Blowout Mist, My hair. My Canvas, Alterna, alternahair.cz, 810 Kč/148 ml
Mlha pro dodání objemu při foukání, Soaring High Volumizing Blowout Mist, My hair. My Canvas, Alterna, alternahair.cz, 810 Kč/148 ml | Zdroj: archiv firem

Letní parfém, Narciso Ambrée

Na letní vůni pořád ještě není pozdě! Třeba bude právě pro vás ta pravá novinka od slavného návrháře Narcisa Rodrigueze, která oslavuje ženy, které ho během celého života inspirovaly. Návrhář při tvorbě nové vůně spolupracoval s proslulým parfumérem Aurélienem Guichardem, aby zachytil tu pravou ženskost zalitou a ošlehanou sluncem, posetou jemnými pihami evokujícími léto a tajemství. V nové vůni najdete původní jantarovou notu obohacenou o jedinečnou sílu vanilky, ale také exotický tiaré květ a ylang-ylang z Madagaskaru.

Letní vůně NARCISO eau de parfum Ambrée, Narciso Ambree, 2490 Kč/50 ml
Letní vůně NARCISO eau de parfum Ambrée, Narciso Ambree, 2490 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Maska na vlasy, SynCare

V létě jsou vlasy ohrožené více, než kdy jindy, a tak je třeba jim dopřát speciální péči. Dvakrát týdně jim dopřejte masku! Vyzkoušejte třeba novinku od české kosmetické značky SynCare – pětiminutovou masku s arganovým olejem a shea máslem, která vlasy ochrání před negativními vlivy z vnějšku (včetně slunečních paprsků) a zároveň o ně pečuje, regeneruje je a vyživuje. Nemusíte se bát, že byste kvůli masce měly mastné a zatížené vlasy. Vzhled vlasů je celkově lepší, neelektrizují, působí zdravě a váš účes bude po pár použitích krásně vzdušný.

Maska na vlasy, SynCare, k zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech, 285 Kč/200 ml
Maska na vlasy, SynCare, k zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech, 285 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Masážní olej s CBD, Cannor

Léto je spojené nejen s koupáním a opalováním, ale také se sportováním. Pokud se i vy chystáte na víkend na kole, začala jste po večerech běhat nebo vás čeká kurz surfování, pořiďte si „záchranáře“ v podobě konopného, za studena lisovaného oleje od české přírodní značky Cannor. Kombinace vitamínu E a pořádné dávky léčivého konopí dokáže ihned uvolnit napjaté i namožené svaly. Obsažený cannabidiol má navíc protizánětlivé a protikřečové účinky, které oceníte nejen po sportovním výkonu. Kromě toho olej napomáhá regeneraci pokožky i namožených svalů, zvláčňuje a vyživuje kůži a také sjednocuje její tón. Je vhodný pro masírování celého těla a navíc je hypoalergenní, takže ho můžete využívat, i pokud máte extrémně citlivou pokožku.

Masazni olej s CBD, Cannor, cannor.cz, 499 Kč/100 ml
Masazni olej s CBD, Cannor, cannor.cz, 499 Kč/100 ml | Zdroj: archiv firem