.

. Zdroj: Depositphotos

Notino má černý pátek celý týden

Čekáte na černý pátek, abyste nakoupili vánoční dárky včetně kosmetiky? Black Friday se slaví vždy čtvrtý pátek v listopadu, letos to tedy vychází na 26. listopadu. Spousta e-shopů a kamenných obchodů však bude mít výhodné ceny mnohem déle, mezi nimi i Notino. Tam si můžete slevy užívat celý týden.

Černý pátek je velkým svátkem nakupování, který nemá původ nikde jinde než v USA. Slavit se začal v roce 1929, po krachu na newyorské burze. Ekonomická situace tehdy byla opravdu bídná a prodejci zorganizovali den plný slev, aby lidem vrátili chuť k nakupování.

Černý pátek je v Česku tradičním nákupním svátkem

Už dávno se však neslaví pouze tady, rozšířil se daleko za hranice Ameriky a drží ho také většina českých obchodů. Čeští zákazníci už se na něj těší, protože bývá spojený se slevami v řádech desítek procent. Na černý pátek většina e-shopů trhá rekordy v tržbách i návštěvnosti, svátek je prostě výhodný pro obě strany.

Notino, prodejce parfémů a kosmetiky, se k černému pátku už tradičně přidá jak v e-shopu, tak v kamenných prodejnách. Slevy u nich sice najdete po celý rok, avšak na černý pátek se chystá něco speciálního.

Plošné slevy na vybrané značky až 40 %

Na období černého pátku chystá Notino plošné slevy na některé vybrané značky. Půjde o slevy ve výši 20, 30 i 40 %. Některé výrobky tedy budete moct pořídit téměř za poloviční cenu. Z péče o pleť půjde například o výrobky značek Clarins, Clinique, Klara Rott, Ziaja či Yves Rocher. Jestliže vás zajímá spíše dekorativní kosmetika, ve slevě budou značky MAC, Bobbi Brown, Smashbox, NYX i Maybelline.

Budete tedy mít příležitost nakoupit parfémy i kosmetiku sobě, ale také svým blízkým pod stromeček. Luxusní parfémy patří k velmi oblíbeným dárkům pro muže i ženy. Zapřemýšlejte, zda nepotřebujete dárek pro maminku, tatínka, bratra či kamarádku. Na Notinu vyberete pro ženy i muže.