Milan Fashion Week street style

Milan Fashion Week street style Zdroj: profimedia.cz

Stříbrné řetízkové náušnice Eline Rosina, ornamenti.cz, 910 Kč
Kruhové náušnice, Reserved, reserved.com, 159 Kč
Kruhové náušnice, Reserved, reserved.com, 149 Kč
Visací náušnice ve zlaté barvě, Reserved, reserved.com, 149 Kč
5
Fotogalerie

Náušnice podle tvaru obličeje: Které budou nejvíce slušet právě vám?

Tvar obličeje hraje roli při výběru účesu, slunečních i dioptrických brýlí, ale také náušnic, které umí vyzdvihnout přednosti, ale také upozadit nedostatky. Stačí si jen vybrat takové, které pro váš obličej budou jako stvořené. 

Oválný obličej

Jak už bývá zvykem, ženy s oválným obličejem to mají zase nejjednodušší. Při výběru náušnic mají prakticky volnou ruku. Oválný obličej má díky své symetričnosti velkou výhodu, že mu zkrátka lichotí téměř všechno. Přirozenou krásu oválného obličeje však ze všeho nejvíce podtrhnou malé i středně velkékroužky.

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

Kulatý obličej

Typickým znakem kulatého obličeje jsou buclatější tváře a poměrně nenápadná brada. Ale i pomocí správných náušnic můžete obličej zjemnit a opticky protáhnout. Nejlépe poslouží visací náušnice.

Mandy Moore
Mandy Moore | Zdroj: profimedia.cz

Hranatý obličej

Čtvercový obličej má velmi výrazné rysy, které je třeba opticky lehounce zaoblit. A přesně k tomu vám skvěle poslouží kulaté náušnice. Mohou to být klasické kruhy, ale také zdobené visací náušnice oblých tvarů.

Margot Robbie
Margot Robbie | Zdroj: profimedia.cz

Srdcovitý obličej

Pokud máte obličej s klenutými lícními kostmi a úzkou výraznou bradou, budou vám nejvíce slušet decentní perlové náušnice, ale i visací náušnice, které se směrem dolů rozšiřují.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon | Zdroj: profimedia.cz