Antibakteriální gel

Antibakteriální gel Zdroj: archiv firem

Dětský opalovací krém, Heliocare
Pleťový opalovací krém, Astrid
Tekutý make-up, Nudestix
....
Řasenka
8
Fotogalerie

Květnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Udělejte si v květnu radost novinkami, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybrali jsme pro vás ty nej!

Tekutý make-up, Nudestix

Snad již brzy přijde čas, kdy odložíme roušky a budeme se na sebe všichni zase moct usmívat. A nejen to, my milovnice líčení si konečně užijeme pořádný make-up! Ideálním parťákem pro jarní i letní měsíce je vůbec první tekutý make-up od značky Nudestix. Zvládne totiž sjednotit odstín pleti, zakrýt nedokonalosti i rozjasnit pleť. Má velmi lehkou texturu, a tak se snadno roztírá a na pleti nevypadá jako maska, naopak působí velmi přirozeně. V neposlední řadě je na něm skvělé, že je přírodní, takže neobsahuje parabeny, glutamáty ani syntetické aromatické složky. A jeho vůni, které dominuje levandulový olej, si zamilujete hned při prvním máznutí!

Tekutý make-up, Nudestix
Tekutý make-up, Nudestix | Zdroj: archiv firem

Řasenka, Gosh Copenhagen

Co ovšem oceníte i teď v době nošení roušek, je rozhodně kvalitní řasenka. Skandinávská značka Gosh Copenhagen nabízí od roku 2017 výrobky s veganským složením a letos se rozhodla pro další velký krok. Obaly jarních novinek jsou vyrobené z OWP (Ocean Waste Plastic), tedy z odpadních plastů z moří, řek, pláží a pobřeží. Jednou z novinek je řasenka Catchy Eyes, která má oproti své starší variantě nejen recyklovaný obal, ale také projmutý kartáček pro větší objem a natočení řas. Na řasách by měla dokonale držet, ale zároveň se snadno odličovat. Dokonce jenom pomocí tamponku namočeného ve vodě.

Řasenka
Řasenka | Zdroj: archiv firem

Lak na nehty, Marionnaud

Zapomeňte na chvíli na neutrální barvy laků. Teď jsou na řadě pořádné barvičky! Vyberte si pro svou manikúru i pedikúru jeden z odstínů limitované letní edice laků na nehty Marionnaud My Nails. Laky jsou vybaveny širokým a ultra jemným štětečkem, který vám zajistí snadné a přesné lakování. A třeba právě tento lak bude ten, který vám konečně na nehtech vydrží perfektní celý týden!

Lak na nehty
Lak na nehty | Zdroj: archiv firem

Hydratační mořská mlha, Thalion

Francouzská kosmetika Thalion je u nás naprostou novinkou. Je založena na účincích mořských řas z Bretaně. Rozhodně vyzkoušejte hydratační mořskou mlhu, která se bude hodit nejen v létě při opalování, ale také po sportu nebo třeba dlouhém sezení u počítače. Výtažky z mořských rostlin, které jsou bohaté na kyselinu felurovou a antioxidanty, poskytnou pleti okamžité osvěžení připomínající mořský vánek.

Hydratační mořská mlha, Thalion, 642 Kč
Hydratační mořská mlha, Thalion, 642 Kč | Zdroj: archiv firem

BIO dezinfekční gel, Veronica Organics

Dezinfekční gely na ruce jsou teď součástí našeho každodenního života. A proto i nová česká značka Veronica Organics přichází na trh s gelem, který působí proti kvasinkám, bakteriím i plísním. Ale není to jen tak nějaký obyčejný gel, je totiž 100% přírodní a veganský a narozdíl od jiných nevysušuje pokožku, ale naopak ji hydratuje a zlepšuje její pružnost. Dezinfekční složka je totiž obohacena o hyaluron, který na sebe váže vodu. Tenhle dezinfekční gel zkrátka chcete mít stále při sobě! Kromě toho chrání pokožku před vnějšími vlivy a pomáhá předcházet jejímu stárnutí.

Antibakteriální gel
Antibakteriální gel | Zdroj: archiv firem

Pleťový opalovací krém, Astrid

Opalovací sezóna nás teprve čeká, ale chránit pokožku před slunečními paprsky byste měli už teď. Předejdete tak minimálně vzniku pigmentových skvrn. Mějte stále při sobě novinku od Astrid v podobě pleťového krému na opalování s SPF 30. Ten pleť nejenom ochrání, ale také jí dodá osvěžení a zanechá ji matnou, jemnou a hydratovanou. Můžete ho používat i jako podkladový krém pod make-up.

Pleťový opalovací krém, Astrid
Pleťový opalovací krém, Astrid | Zdroj: archiv firem

Opalovací krém pro děti, Heliocare

Chránit před slunečními paprsky samozřejmě musíme i ty nejmenší. Španělská sluneční dermokosmetika připravila pro letošek dvě novinky, které jsou vhodné pro děti již od tří měsíců. Opalovací mléko je vhodné pro citlivou i atopickou pokožku, posiluje kožní bariéru a je hypoalergenní. Navíc se snadno roztírá a téměř okamžitě se vstřebává do pokožky. Rodiče také rozhodně ocení, že je odolné vůči vodě. A díky praktickému balení (20 ml) ho můžete mít stále u sebe.

Dětský opalovací krém, Heliocare
Dětský opalovací krém, Heliocare | Zdroj: archiv firem