Tuhý šampon Bio-orange and Bio-vanille, Alterra, prodává drogérie Rossmann, 130 Kč/60 g

Tuhý šampon Bio-orange and Bio-vanille, Alterra, prodává drogérie Rossmann, 130 Kč/60 g Zdroj: archiv firem

Kaviárová nano maska, www.ceskykaviar.cz. Cena 499 kč za kus, výhodný set 6 kusů za 1 599 Kč.
Sprchový gel Riesling, dieNikolai, biodynamickakosmetika.cz, 450 Kč/200 ml
Šípkový krém na obličej s provitaminem B5. www.dulcia.cz, 50 ml 460 Kč
Balzám po opalování After Sun, Dermacol, 149 Kč/200 ml
Expresní micelární voda ve spreji Aqua Biotic, Astrid, 100 Kč/200 ml
8
Fotogalerie

Červencové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Udělejte si v červenci radost novinkami, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. Vybrali jsme pro vás ty nej!

Tělový balzám po opalování, Dermacol

Po každém slunění a koupání je třeba pokožce (ideálně navečer a v pořádné vrstvě) dodat ztracenou vláhu. Vybavte se proto na léto hydratačními přípravky, které pokožku navíc vyživí a zklidní. Když budete každý den poctivě mazat, vaše opálení vydrží mnohem déle! Vyzkoušejte nový tělový balzám od Dermacolu, který obsahuje D-panthenol, beta-karoten a mandlový olej. Díky těmto složkám splní vše, co od spolehlivého poopalovacího krému očekáváte.

Balzám po opalování After Sun, Dermacol, 149 Kč/200 ml
Balzám po opalování After Sun, Dermacol, 149 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Micelární voda ve spreji, Astrid

Tahle micelární voda je naprosto ideální na výlety a dovolené. Poslouží vám totiž nejen při odličování (stačí jen nastříkat na pleť a setřít nečistoty a líčidla vatovým tamponkem), ale také ji můžete kdykoliv během dne využít k osvěžení pleti. Pleť je po osvěžení i odlíčení příjemně jemná a hydratovaná. Díky obsaženým prebiotikům pečuje o kožní mikroflóru a také podporuje její zdravou rovnováhu.

Expresní micelární voda ve spreji Aqua Biotic, Astrid, 100 Kč/200 ml
Expresní micelární voda ve spreji Aqua Biotic, Astrid, 100 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Tuhý šampon, Alterra

Dalším skvělým parťákem na cesty je tuhý bio šampon, který nezabere skoro žádné místo ve vaší kosmetické taštičce. Stačí ho jen namočit a pak napěnit v rukou nebo přímo v mokrých vlasech. Když se vytvoří dostatečné množství pěny, jemně ji vetřete do vlasů od pokožky hlavy až ke kořínkům. Tento tuhý šampon neobsahuje syntetická barviva, parfémy, silikony a ani parabeny. Suroviny pochází z ekologického zemědělství! Vaše vlasy se vám za tuhle letní péči na dovolené rozhodně odvděčí!

Tuhý šampon Bio-orange and Bio-vanille, Alterra, prodává drogérie Rossmann, 130 Kč/60 g
Tuhý šampon Bio-orange and Bio-vanille, Alterra, prodává drogérie Rossmann, 130 Kč/60 g | Zdroj: archiv firem

Sprchový gel s biodynamickým vínem, dieNikolai

V horkých letních dnech se sprchujeme častěji než kdy jindy, a proto je dobré vybrat si sprchový gel, který bude šetrný i k sluncem podrážděné pokožce. Vyzkoušejte přírodní sprcháč od značky dieNikolai, který obsahuje biodynamické víno Riesling a oleje z hroznových jader. Díky příjemné vůni, výjimečnému složení a okamžitému vstřebání ho můžete využít i k mytí vlasů.

Sprchový gel Riesling, dieNikolai, biodynamickakosmetika.cz, 450 Kč/200 ml
Sprchový gel Riesling, dieNikolai, biodynamickakosmetika.cz, 450 Kč/200 ml | Zdroj: istock.com

CC krém, Alcina

Léto fandí přirozenému líčení, ke kterému se vám rozhodně bude hodit nový CC krém od Alciny. Jeho mimořádná textura se při kontaktu s pokožkou mění a začínají se uvolňovat speciální mikrozapouzdřené pigmenty, které aktivují jemné tónování a přizpůsobí se každému odstínu pleti. Pleť je okamžitě svěží, opticky vyhlazená, rovnoměrná a přitom naprosto přirozená. Přípravek navíc díky obsahu kyseliny hyaluronové, panthenolu a vitaminu E dodává pleti hydrataci.

CC krém, Magical Transformation, Alcina, k dostání v salonech spolupracujících se značkou Alcina, 475 Kč/50 ml
CC krém, Magical Transformation, Alcina, k dostání v salonech spolupracujících se značkou Alcina, 475 Kč/50 ml | Zdroj: istock.com

Krém na obličej s šípkovým olejem

Léto, voda a sluneční paprsky znamenají pro naši pleť určitou zátěž, o obličeji to platí dvojnásob. Proto určitě oceníte krém, který hydratuje, posiluje přirozenou kožní bariéru a podporuje vitalitu buněk. Tenhle pochází ze Slovenska a je čistě přírodní. Je určen pro všechny typy pleti, především podrážděnou, suchou až atopickou a zralou.

Šípkový krém na obličej s provitaminem B5. www.dulcia.cz, 50 ml 460 Kč
Šípkový krém na obličej s provitaminem B5. www.dulcia.cz, 50 ml 460 Kč | Zdroj: archiv firem

Pleťová maska s kaviárem

Ideálně jednou za týden vaše pleť určitě ocení i masku. Obzvlášť pokud máte za sebou náročné dny například kvůli cestování, stresu a slunci nebo pokud se naopak potřebujete rychle dostat do formy. Maska od firmy Český kaviár kombinuje tuto ingredienci s chytrým nanovláknovým systémem, který účinně do pleti dopraví vysoce koncentrovanou dávku až třiceti živin. Kosmetika je ovšem cruelty-free, netestuje se na zvířatech a pro získání kaviáru tento vysoce ohrožený druh ryb nezabíjí.

Kaviárová nano maska, www.ceskykaviar.cz. Cena 499 kč za kus, výhodný set 6 kusů za 1 599 Kč.
Kaviárová nano maska, www.ceskykaviar.cz. Cena 499 kč za kus, výhodný set 6 kusů za 1 599 Kč. | Zdroj: archiv firem