Kosmetičtí záchranáři

Kosmetičtí záchranáři Zdroj: shutterstock.com

10 věcí, které byste měla mít stále po ruce! Budou vaší kosmetickou záchranou

Utržený knoflík, vykukující ramínko, suché ruce, zlomený nehet... výčet drobných nenadálých událostí, které nám dokáží znepříjemnit den, je obsáhlý. Proto je dobré mít po ruce krabičku poslední záchrany, se kterou vyřešíte vše v klidu a s grácií.

Udělaly jsme průzkum mezi stylistkami, kamarádkami, kolegyněmi a vytvořily seznam deseti největších pomocníků, kteří nám často zachránily dekorum. Většinu z nich můžete nosit v kabelce a mít je stále po ruce. Nikdy totiž nevíte, kdy se...

Naši záchranáři

1. Šmouha od deodorantu je komplikací, která vás může potkat každý den. Naštěstí existují houbičky, které z oblečení snadno a rychle odstraní stopy tuhého deodorantu nebo make-upu. Nám se osvědčila houbička Hollywood deodorant removing sponge, která odstraní různé fleky z oblečení.

2.Oboustranná lepicí páska. Pomůže, když se rozevírá blůza, vykukuje ramínko nebo se vám uvolnily stehy podšívky.

3.Malé šitíčko. Stokrát potvrzeno. Přišijete knoflíky, zašijete dírky a když k šitíčku přidáte i zásobu zavíracích špendlíků, budete vyzbrojena na cokoliv.

4. Antistatický sprej. Tento přípravek má hned dvě použití. Uhladí rozlétané konečky vlasů a pomůže proti "lepení" oděvů způsobenému statickou elektřinou. Je-li nejhůř, přilepenou sukni odlepí od silonek i lak na vlasy, který nastříkáte na silonky.

5.Hydratační krém na ruce. Mnoho lidí "mluví rukama". Díky krému budou vypadat svěže a zdravě.

6.Pilník na nehty, bílá tužka na nehty Sally Hansen a bezbarvý lak. Budete-li potřebovat rychlou manikúru nebo zachytit oko na punčoše.

7.Řasenka na vlasy. Během pár minut budete vypadat mladší. Řasenka na vlasy ve vhodném odstínu zakryje šediny, když jste neměla čas zaběhnout k holiči.

8.Energetická tyčinka a pastilky pro svěží dech. Tyčinky pro případ, že budete muset vynechat jídlo (nebo dvě). Vypadáte skvěle, tak ještě doladit dech.

9.Vložky do bot a tyčinka proti puchýřům. Celý den v krásných leč ne moc pohodlných botách? Proč ne. Buďte vyzbrojena těmito dvěma pomocníky a večer neodmítnete ani pozvání na drink.

10. Houbička na leštění bot (Kiwi). Ať nikdy nepřijdete na důležitou schůzku ve špinavých botách.

Chcete víc? Tady pár dalších osvědčených triků.