Znáte rolling? Je to výborná rozcvička před tréninkem! Jak na něj poradí tenistka Andrea Sestini Hlaváčková.

Znáte rolling? Je to výborná rozcvička před tréninkem! Jak na něj poradí tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Zdroj: iStock.com

Zacvičte si s Andy: Jak se před workoutem správně rozehřát?

Chcete se dostat do formy? Tak pojďte do toho! Česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková vás provede celým tréninkem od rozcvičky přes posilování různých tělesných partií až po pořádné závěrečné protažení. Začínáme správným rozehřátím, které je nedílnou součástí každého workoutu.

Dali jste si novoroční předsevzetí dostat se do formy, být fit a v létě předvádět vypracované tělo? Nebo prostě jen máte strašnou chuť si zacvičit, když sledujete sportovce na zimní olympiádě v Pekingu? Zkuste to s Andy!

Andrea Sestini Hlaváčková je skvělá, medailemi ovenčená česká tenistka, sportovní moderátorka, maminka a také jedna z účastnic loňského ročníku StarDance. Ve své on-line škole sportu prozradí, jak se drží v tenisové i celkové fyzické formě. Ukáže, s čím trénují tenisové hvězdy, jak na trénink rychlosti a reakce nebo třeba jak dosáhnout vysněného pekáče buchet.

Základem každého tréninku je pořádná rozvička, během které se svaly správně rozehřejí. Andy má jako warm-up před tréninkem nejraději rolling. Co to je a jak na něj? To se dozvíte ve videu výše.