...

... Zdroj: istock.com

Chybí vám běžecké závody? Zkuste to s adidasem a bezpečně!

V neděli 13. září proběhne virtuální běžecký závod s názvem ADIDAS RUNNERS VIRTUAL 5K. V aplikaci adidas Running budou pro zájemce dvakrát týdně připraveny nové virtuální tréninky, tipy na regeneraci, mindset a výživu a mnoho dalšího. Běžecké komunitě přípravu zpestří Honza a Dana Pernicovi fyzickými tréninky v Praze. Další informace budou průběžně přidávány na Facebook v události Ready For Sport Ready For 5K a do skupiny adidas Runners Prague.

Na neděli 13. září chystá adidas virtuální běžecký závod ADIDAS RUNNERS VIRTUAL 5K. Každý účastník ten den zaběhne svou oblíbenou trasu v délce 5 km a své výsledky bude sdílet prostřednictvím aplikace adidas Running. Jakmile doběhnou všichni závodníci, získají zprávu o tom, na jakém místě ve výsledkové tabulce se umístili. Přihlašování bude v aplikaci možné od 1. září.

V Praze závodníky připraví zkušení trenéři

Od 17. srpna se běžci v Praze mohou začít připravovat spolu s trenéry z adidas Runners Prague, Danou a Honzou Pernicovými. Honza působí jako atletický a kondiční trenér, Danča je profesionální lektorka běžeckých kurzů. Místo a čas schůzek se bude domlouvat v rámci facebookové události Ready For Sport Ready For 5K. Zájemci budou mít k dispozici také tréninkové tipy a rady od adidas Runners Global, které budou zveřejňovány dvakrát týdně v aplikaci adidas Running.

„Máme připravené plány pro čtyři typy sportovců, od úplných začátečníků až po téměř profesionální závodníky,“ upřesňuje Dana Pernicová. „Jeden z nich jsme navrhli i pro ty, kteří by chtěli začít běhat, ale neví, jak na to. Ti zkušenější zas můžou objevit nové tipy a posunout se dál,“ dodává trenérka.

Podpůrná skupina na Facebooku

Všichni sportovci mohou využít podpory ve facebookové skupině adidas Runners Prague nebo se s dotazy obrátit přímo na kapitánku adidas Runners Prague Adélu Blahovcovou adidasrunnersprague@adidas.com. Záměrem adidasu je nejen propojit běžeckou komunitu všech kategorií po celém světě, ale hlavně dát běžcům příležitost konečně si zazávodit.

Více informací naleznete na facebookové události Ready For Sport Ready For 5K. Aplikaci adidas Running si můžete stáhnout na Google Play nebo v App Store.